over

Op Bizarre Design vind je een sprookjesachtige wereld die voornamelijk bewoond wordt door vrouwen. Door veranderingen aangebracht aan het lichaam worden deze vrouwen soms meer hybride figuren. Samen met tijgers, herten en andere dieren vertellen ze persoonlijke verhalen met hun aparte, verwonderende karakters.

De tekeningen zijn voornamelijk zwart wit door het gebruik van grafiet en vulpen. Zo nu en dan komt er wat extra kleur bij in.

Wil je op de hoogte gehouden worden omtrent alle bezigheden van My Bizarre Design? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis wallpaper.

Achter My Bizarre Design

profiel-tsjimk-scarseTsjimk Scarse begon de opleiding illustratie aan het Constantijn Huygens  in Kampen. In 2002 ging de kunstacademie over in ArtEZ, zodat ze het laatste jaar in Zwolle doorbracht. Na het behalen van haar diploma volgde ze nog een opleiding tot schrijftolk aan de Hogeschool Utrecht.

Raam illustraties

Sinds 2016 is Tsjimk naast het gewone tekenwerk zich gaan richten op raam illustraties; tekeningen met krijtstift voor op elk glazen oppervlak. Kijk wat er allemaal mogelijk is op

logo-de-ruiten-boerin

Dead Fox

MBD Dead Fox shopdetail00
×

Untitled

MBD Untitled shopdetail00
×

I Wonder

MBD I Wonder shopdetail00
×