nieuws


Voor de laatse avond, als afsluiter van SWALK 2016, werd ik uitgenodigd nogmaals mijn verhaal te doen en de illustraties te laten zien die ik gemaakt had voor het SWALK-thema ‘Brieven’. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn, maar heeft Studio Smids een prachtige opname gemaakt waarin ik vertel over het het tekenproces en stiefmoederschap.


Artikel in De Moanne, door Elske Schotanus

Artikel in ‘de Moanne’, door Elske Schotanus

Naar aanleiding van mijn deelname aan SWALK 2016 werd ik gevraagd om iets te vertellen over mijn illustraties voor een publicatie in ‘de Moanne’. Vandaag, precies een maand na de expositie is het interview online gezet.
Na het evenement in Mantgum, mijn geboorteplaats, lag het overgrote deel van mijn illustratiewerk nog bij mijn ouders thuis. Elske Schotanus kwam daarom in mijn ouderlijk huis het interview afnemen, tussen de opgestapelde, ingelijste tekeningen in. Daar kwam een mooi artikel uit voort, dat te lezen is via deze link.


Op 17 september was ik als illustrator te gast op het SWALK 2016 evenement in Mantgum. In de laatste paar dagen voor de expositie maakte ik een korte video om het werkproces in beeld te brengen. De tekeningen zijn geïnspireerd op het SWALK thema “brieven”.
SWALK is een Friestalig mediaspektakel vol met beeld, muziek en verhalen.

Dead Fox

MBD Dead Fox shopdetail00
×

Untitled

MBD Untitled shopdetail00
×

I Wonder

MBD I Wonder shopdetail00
×